søndag 25. april 2010

Potet og kyllingsalat

100g kokt potet, avkjølt skjært i terninger
200g stekt kyllingfilet avkjølt, skjært i terninger
100g youghurt naturell
50g cottage cheese.

Bland sammen ingrediensene og smak til med salt, løkpulver, og hvitløkspulver.




Mengde Matvare Kcal Karb. Fett Protein
100 gr Potet, lagringspotet, kokt med skall 80 kcal 17 gr 0 gr (0 gr) 2 gr
200 gr Kylling, brystfilet, stekt uten fett 246 kcal 0 gr 3 gr (0.8 gr) 56 gr
100 gr Yoghurt naturell 72 kcal 6 gr 4 gr (2.3 gr) 4 gr
50 gr Cottage cheese 48 kcal 1 gr 2 gr (1.3 gr) 6 gr

Sammensetning

Kilokalorier: 446
Karbohydrater: 24 gr.
Fett: 9 gr.
- hvorav mettet: 4.4 gr.
Proteiner: 68 gr.