søndag 9. mai 2010

Sjokoladekake uten sukker

Smakert ikke så søtt som vanlig kake men likevel saftig og god.

75 g havregryn
50g proteinpulver med vaniljesmak
50g yoghurt naturell
egg 3 stk(ca 150g)
1ts bakepulver
1 banan(ca 100g)
20g kakaopulver
litt kanel
litt salt

Mos alle ingrediensene sammen med en stavmikser eller i en blender. Tilsett litt vann hvis røra blir for tykk, men ikke for mye. Konsistensen bør være omtrent som pannekakerøre.
kle en form med bakepapir og stek på 200 grader i ca 20min

Mengde Matvare Kcal Karb. Fett Protein
75 gr Havregryn (store) 292 kcal 47 gr 6 gr (0.8 gr) 9 gr
50 gr Proteinpulver 176 kcal 1 gr 1 gr (0 gr) 41 gr
150 gr Egg 213 kcal 0 gr 15 gr (4.4 gr) 19 gr
20 gr Kakaopulver 76 kcal 2 gr 4 gr (2.6 gr) 5 gr
50 gr Yoghurt naturell 36 kcal 3 gr 2 gr (1.1 gr) 2 gr
100 gr Banan 83 kcal 18 gr 0 gr (0.1 gr) 1 gr

Sammensetning

Kilokalorier: 876
Karbohydrater: 71 gr.
Fett: 28 gr.
- hvorav mettet: 9 gr.
Proteiner: 77 gr.